Suzuki wint Innovation Award – Roomburgh Watersport

Suzuki wint Innovation Award

Roomburgh Watersport > Nieuws > Suzuki wint Innovation Award

Suzuki wint Innovation Award

11 maart 2018 / 1488 / Nieuws
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

De nieuwe Suzuki DF350A-buitenboordmotor heeft een belangrijke innovatieprijs gewonnen. Suzuki’s 350 pk sterke topversie van zijn buitenboordmotorengamma is door de NMMA (National Marine Manufacturers Association) onderscheiden met de IBEX Innovation Award 2017.

 

Dat gebeurde tijdens de International Boat Builder’s Exhibition & Conference (IBEX), die van 19 tot en met 21 september 2017 in Tampa, Florida, USA plaatsvond. De IBEX Innovation Award is de hoogste onderscheiding voor watersporttechnologie. De award wordt toegekend aan nieuwe watersportproducten die belangrijke technologische innovaties bevatten en praktische, kostenefficiënte voordelen voor de klant bieden.

 

Kenmerken van de onderscheidende DF350A:

  • Hoogstaande prestaties en uitstekende richtingsstabiliteit dankzij het Suzuki Dual Prop System; de eerste tegengesteld roterende propellers die Suzuki toepast op buitenboordmotoren.
  • Nieuwe 4.390 cc viertakt V6-motor is compact maar levert veel vermogen dankzij Suzuki’s unieke Direct Intake System en het Suzuki Dual Louver System, die buitenlucht efficiënt de motor in leiden.

 

Dit is al de achtste Innovation Award voor een viertakt Suzuki-buitenboordmotor – het hoogste aantal in het motorensegment van deze tak van de industrie. Dat is een krachtig bewijs voor Suzuki’s hoogwaardige technologie.

 

De Suzuki DF350A is vanaf eind dit jaar leverbaar.

Dit vind je misschien ook leuk

Hiswa 2018
11 maart 2018
Suzuki onthult DF350A
11 maart 2018

Op zoek naar een nieuwe boot?

Neem contact op