Hiswa 2018 – Roomburgh Watersport

Hiswa 2018

Roomburgh Watersport > Nieuws > Hiswa 2018

Hiswa 2018

11 maart 2018 / 1331 / Nieuws
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Van 7 t/m 11 maart is het zover: de HISWA Amsterdam Boat Show. Het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe boot, onderdelen of accessoires, een bootvakantie wilt boeken naar de Middellandse zee óf liefhebber bent van surfen, het kan allemaal op de HISWA. Er is 50.000 m2 aan watersportplezier.

Ga volledig op in de beleving van watersport, lifestyle en recreatie. Kom binnen via het vernieuwde Strand Zuid en RAI Haven, ontmoet bekende sporters, doe mee aan een echte veiling en bekijk spectaculaire shows. Jouw watersportseizoen begint bij de HISWA.

Dit vind je misschien ook leuk

Suzuki onthult DF350A
11 maart 2018

Op zoek naar een nieuwe boot?

Neem contact op