Home – Roomburgh Watersport


Onze Diensten

Maak kennis met ons bedrijf

01.

Verkoop en inruil

Wij verkopen nieuwe en gebruikte boten en motoren. Wij zijn dealer van de merken: Suzuki, Gentle, Escape, Topcraft, Liberty, Nimarine, etc. Naast het verkopen van boten ruilen wij ook boten in. Tevens is verkoop bemiddeling van uw boot of motor mogelijk, waarbij een vlotte en correcte afhandeling centraal staat.

Bekijk ons aanbod »
02.

Showroom

Neem een kijkje in onze showroom. Wij hebben een groot aanbod aan  boten en watersport accessoires. Hier kunt u op uw gemak onze artikelen bekijken. Mocht u vragen hebben over bepaalde artikelen dan kunt u uiteraard altijd terecht bij één van onze medewerkers. Artikelen die niet voorradig zijn, kunnen wij bestellen.

Bekijk ons aanbod »
03.

Reparatie & onderhoud

Wij hebben ruim 70 jaar ervaring in de watersport en hebben daardoor de hele geschiedenis van de buitenboordmotor meegemaakt. Dat deze jarenlange ervaring heeft geleid tot een ongeëvenaarde expertise, mag duidelijk zijn. Dit geldt in het bijzonder voor Suzuki outboards, maar tevens voor alle andere merken.

Download prijslijst »
04.

winterstalling

Zoekt u binnen winterstalling voor uw sloep of speedboot? Wij stallen boten tot 8m lengte in een vorst vrije ruimte. Zowel winterklaar maken, in wax zetten, poetsen, polyester reparatie, of antifouling aanbrengen is geen probleem. Ophalen op locatie of op uw eigen trailer langs brengen behoord tot de mogelijkheden

Stuur een mail »
Boat-1

Ons meest recente aanbod

Gentle 510 outboard sloep

Gentle 510 outboard sloep met gezellige rondzit en diepe kuip.

Pega Trailers

ROOMBURGH KIEST VOOR PEGA BOOTTRAILERS.   Download hieronder de complete 

€1 799

i TRAILER – INTELLIGENTE TRAILERS

iTrailer is een merk dat de laatste jaren hard aan de markt heeft gewerkt. Het m

Welkom bij roomburgh watersport

Op het water wilt u genieten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Vanuit deze visie zijn wij begonnen met ons full-service watersportbedrijf. In onze showroom in Leiden verkopen wij ons brede aanbod nieuwe en gebruikte boten. Van klassiek gelijnd tot stoere reddings- of kajuitsloep. Diensten als inruil van uw oude boot, transport, verkoopbemiddeling, onderhoud, reparatie en stalling horen daar uiteraard bij.

Wij streven ernaar om u zorgeloos te kunnen laten genieten op het water. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom? Bekijk snel ons aanbod!

Officieel Suzuki Dealer

Inmiddels zijn wij al 42 jaar hoofddealer van Suzuki. Hiermee zijn wij ook gelijk de oudste Suzuki dealer van Nederland.

Bestaat sinds 1948

Roomburgh Watersport bestaat meer dan 70 jaar. Wat garant staat voor veel ervaring en contacten op alle gebied.

0
1391
...
Van roomburghwsp | Nieuws

Suzuki wint Innovation Award

De nieuwe Suzuki DF350A-buitenboordmotor heeft een belangrijke innovatieprijs gewonnen. Suzuki’s 350 pk sterke topversie van zijn buitenboordmotorengamma is door de NMMA (National Marine Manufacturers Association) onderscheiden met de IBEX Innovation Award 2017.   Dat gebeurde tijdens de International Boat Builder’s Exhibition & Conference (IBEX), die van 19 tot en met […]

Read More »
0
1330
...
Van roomburghwsp | Nieuws

Hiswa 2018

Van 7 t/m 11 maart is het zover: de HISWA Amsterdam Boat Show. Het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe boot, onderdelen of accessoires, een bootvakantie wilt boeken naar de Middellandse zee óf liefhebber bent van surfen, […]

Read More »
0
1512
...
Van roomburghwsp | Nieuws

Suzuki onthult DF350A

Suzuki heeft de DF350A onthuld, het vlaggenschip onder de buitenboord-motoren. Deze krachtbron levert een topvermogen van maar liefst 350 pk en is voorzien van vele exclusieve features. Een kwalitatief hoogwaardig topproduct dat met zijn innovatieve technologieën de koers bepaalt voor een volgende generatie hightech buitenboordmotoren. Bij de DF350A maakt Suzuki […]

Read More »
Bent u op zoek naar een boot?

Bent u op zoek naar een boot?

Bent u opzoek naar een boot? Bekijk dan snel ons aanbod!!

Uw oude boot inruilen?

Uw oude boot inruilen?

Wilt u uw oude boot inruilen of verkopen? Neem dan contact met ons op.