Suzuki onthult DF350A – Roomburgh Watersport

Suzuki onthult DF350A

Roomburgh Watersport > Nieuws > Suzuki onthult DF350A

Suzuki onthult DF350A

11 maart 2018 / 1514 / Nieuws
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Suzuki heeft de DF350A onthuld, het vlaggenschip onder de buitenboord-motoren. Deze krachtbron levert een topvermogen van maar liefst 350 pk en is voorzien van vele exclusieve features. Een kwalitatief hoogwaardig topproduct dat met zijn innovatieve technologieën de koers bepaalt voor een volgende generatie hightech buitenboordmotoren.

Bij de DF350A maakt Suzuki voor het eerst gebruik van het Suzuki Dual Prop System. Bij dit systeem is de buitenboordmotor uitgerust met twee tegengesteld draaiende schroeven, die samen voor een efficiënte stuwkracht zorgen en daarmee een betere acceleratie en een hogere richtingsstabiliteit genereren. Daarnaast heeft deze geheel nieuw ontwikkelde viertakt V6-motor een hogere compressieverhouding en diverse extra systemen, zoals het ‘Direct Intake System’, dat een superieure vermogensafgifte en een laag brandstofverbruik garandeert.

De DF350A is vanaf het najaar beschikbaar. De prijs wordt later bekendgemaakt.

Features van de DF350A


Geheel nieuw ontwikkelde motor

  • Compacte, 4390 cc viertakt V6-motor. Suzuki past voor het eerst een hogere compressieverhouding van 12:1 toe op haar buitenboordmotoren. Dit verbetert het rendement van de verbranding en zorgt zo voor een maximaal vermogen van 350 pk, de hoogste vermogensafgifte in Suzuki’s buitenboord-motorenrange.
  • Suzuki’s unieke Direct Intake System leidt de buitenlucht op de meest effectieve manier naar de motor voor een optimale cilindervulling, terwijl het ‘Suzuki Dual Louver System’ spatwater effectief uit de inlaatlucht verwijdert.
  • Dubbele benzine-injectoren per cilinder en een optimale vorm van de verbrandingskamer zorgen voor een uiterst efficiënte verbranding en superieure vermogensafgifte.

Suzuki Dual Prop System 
Suzuki past op de DF350A voor het eerst het Suzuki Dual Prop System toe. Hierbij wordt het motorvermogen dankzij twee tegengesteld roterende schroeven nog efficiënter in voorwaartse stuwkracht omgezet. De smallere transmissie vermindert bovendien de stromingsweerstand onder water, hetgeen tot betere praktijkprestaties en voor een hogere richtingsstabiliteit zorgt.

Innovatieve vormgeving
Een sportieve, agressieve en innovatieve vormgeving. Een kwalitatief hoogwaardig design dat haar status van vlaggenschip in de Suzuki-range van de volgende generatie buitenboordmotoren onderstreept.

Dit vind je misschien ook leuk

Hiswa 2018
11 maart 2018

Op zoek naar een nieuwe boot?

Neem contact op